donderdag 28 mei 2009

Nieuwe Site

De reden dat ik deze dagen een blog aan het bijhouden ben in plaats van dat alle berichten op www.robertgesink.nl verschijnen is dat er een nieuwe site in de maak is. Op 1 juni wordt deze site gelanceerd en kunnen jullie mijn vorderingen, resultaten en nieuwtjes daar lezen. De site zal een compleet nieuwe opmaak hebben en voor mij op een makkelijke manier overal vandaan aan te passen zijn. Hopelijk leidt dit er weer toe dat we meer up-to-date zijn en dat er meer berichten verschijnen.

Nog een paar dagen afwachten dus en dan is het zover.

Vandaag heb ik overigens de laatste lange training afgewerkt in het Spaanse land. Iets meer dan 6 uur en bijna 4000 hoogtemeters stonden er op de teller toen we vanmiddag vrij vermoeid van de fiets afkwamen. Een perfecte trainingsdag door de omgeving van Granada. En nu, na ook nog eens een uur lang buik- en rugspier oefeningen gedaan te hebben kan ik jullie bekennen dat ik best moe ben.

Een leuk gegeven is dat we exact dezelfde klim gereden hebben als de mannen dat zullen gaan doen in de komende Vuelta, waarvan een etappe niet ver van hier, op 2500meter zal finishen. Ik kan jullie nu alvast verklappen, die mannen gaan het zwaar hebben!

Morgen stappen we hier nog een keer op de fiets voor een training van 3uur, morgenmiddag vliegen we huiswaarts.

Groeten vanuit Spanje!

Robert