zondag 17 mei 2009

Heerlijk trainen in Spanje

De tweede training op hoogte zit erop. Het weer is hier fantastisch en zelfs op 2500 meter is het nog boven de 20 graden. Lekker fietsen met blote benen dus, maar zoals altijd in de bergen met veel kleding bij je voor de afdaling. Vandaag hebben we een training van 3 uur gedaan met 2000 hoogtemeters.
Zoals altijd op hoogte moet je de eerste dagen erg rustig aan doen. Ik ben dan ook niet boven een hartslag van 145 geweest.
De training begon met een korte afdaling naar 1700 meter. Van daaruit hebben we twee rondjes gereden. Daarna ben ik met Grischa en Pieter nog eens de berg opgereden tot zover het mogelijk was. Net onder de 2700 meter was de weg niet meer vrij van sneeuw en zijn we omgedraaid.


Op de fiets tot op de piste

Het gevoel van vandaag was een stuk beter dan gisteren, mijn hartslag is een stuk lager en ik heb geen problemen meer om genoeg zuurstof te krijgen zoals gisteren.

Vanavond staat er nog een uurtje oefeningen op het programma, buiten in de zon op het voetbalveld is het namelijk goed toeven.


Schitterende omgeving op 2700meter

Gelukkig kregen wij na de training het bericht dat het met Pedro een stuk beter gaat. Hij is gelukkig weer bij kennis en heeft gevoel in armen en benen. Hij zal nog wel een tijd in het ziekenhuis moeten blijven en een operatie moeten ondergaan aan zijn been.

Hopelijk komt alles weer helemaal goed.

Nu op naar de massage!

Groeten,

Robert